dissabte, 18 d’octubre del 2014

CARMEN CORDÓN, PSICÒLOGA del Servei d'Informació i atenció a les dones de l'Ajuntament de Martorell, ens va parlar de l' AUTOESTIMA

                         " Sóc propietària de mi mateixa,
                         i per això puc construir-me.
                               Jo sóc jo i estic bé"

                                                Virginia Satir


A la Sala de Conferències del Molí Fariner el passat dijous 16 d'Octubre, la psicòloga Carmen Cordón va dur a terme un taller en torn a l'autoestima, per a un grup de les participants del Projecte Ocupa't D@s Dones.

Mitjançant dinàmiques de grup, exercicis pràctics , i exposició de vivències de les dones assistents al seminari, es va crear un espai de reflexió i autoconeixement propici per a la descoberta, valoració, millora i gestió de la nostra autoestima.

La psicòloga Carmen Cordón, amb el grup de participants
al taller: Rosa, Bela,Clara, Laura, Lurdes i Maite.
La formadora ens va donar les eines per saber què es l'Autoestima i què comporta al llarg de les nostres vides, l'eficàcia personal per considerar-nos a nosaltres mateixes valuoses per el fet de ser persones lliures i amb drets.
Els sis pilars de l'autoestima són:

CONSCIÈNCIA: viure conscientment
ACCEPTACIÓ: aceptar-se a sí mateixa
RESPONSABILITAT: ser responsable un mateix
AUTOAFIRMACIÓ: practicar l'autoafirmació
PROPÒSIT: viure amb propòsit
INTEGRITAT: la pràctica de la integritat personal
















 
Agrair la seva assistència i participació a la Rosa, Bela, Clara, Laura i Lurdes i la professionalitat i implicació de Carmen Cordón en el Projecte Ocupa't D@s Dones, doncs totes elles van crear un moment únic i irrepetible.
 
Gràcies a totes!!
 
 
 




1 comentari:

  1. Va ser un taller molt interessant i profitós, ja que actualment estic a l'atur i durant el procés de buscar feina hi ha moments en què estàs més baixa de "defenses". Destaco la dinàmica per buscar qualitats, habilitats i èxits de nosaltres mateixes: un exercici que et fa reflexionar i pensar en tu mateixa i en la teva trajectòria vital i professional.

    ResponElimina